Odredbe i uvjeti

Dobrodošli na filterizavodu.com.hr!

Ovi uvjeti i odredbe opisuju pravila i propise za korištenje O.K. Tvrtka TIM j.d.o.o. za instalacijske radove, koja se nalazi na adresi https://www.filterizavodu.com.hr.

Pristupom ovoj web stranici pretpostavljamo da prihvaćate ove uvjete i odredbe. Nemojte nastaviti koristiti filterizavodu.com.hr ako ne prihvaćate sve uvjete navedene na ovoj stranici.

Kolačići:

Web stranica koristi kolačiće kako bi vam pomogla personalizirati vaše online iskustvo. Pristupanjem filterizavodu.com.hr pristajete na korištenje potrebnih kolačića. Kolačić je tekstualna datoteka koju na vaš tvrdi disk postavlja poslužitelj web stranice. Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili isporuku virusa na vaše računalo. Kolačići su jedinstveno dodijeljeni vama i može ih pročitati samo web poslužitelj u domeni koja vam je izdala kolačić. Možemo koristiti kolačiće za prikupljanje, pohranjivanje i praćenje informacija u statističke ili marketinške svrhe za rad naše web stranice. Imate mogućnost prihvatiti ili odbiti neobavezne kolačiće. Postoje neki obavezni kolačići koji su neophodni za rad naše web stranice. Ovi kolačići ne zahtijevaju vaš pristanak jer uvijek rade. Imajte na umu da prihvaćanjem potrebnih kolačića prihvaćate i kolačiće treće strane, koji se mogu koristiti putem usluga trećih strana ako koristite takve usluge na našoj web stranici, na primjer, prozor za video prikaz koji pružaju treće strane i integrirani na našu web stranicu.

Licenca:

Osim ako nije drugačije navedeno, O.K. Tvrtka TIM j.d.o.o. za instalacijske radove i/ili njegovi davatelji licence posjeduju prava intelektualnog vlasništva za sav materijal na filterizavodu.com.hr. Sva prava intelektualnog vlasništva su pridržana. Ovome možete pristupiti s filterizavodu.com.hr za vlastitu osobnu upotrebu podložnu ograničenjima navedenim u ovim uvjetima.

Ne smiješ:

Ovaj Ugovor počinje važiti na ovaj datum.

Dijelovi ove web stranice nude korisnicima mogućnost objavljivanja i razmjene mišljenja i informacija u određenim područjima web stranice. U REDU. Tvrtka TIM j.d.o.o. za instalacijske radove ne filtrira, ne uređuje, ne objavljuje niti pregledava komentare prije njihove prisutnosti na web stranici. Komentari ne odražavaju stavove i mišljenja O.K. Tvrtka TIM j.d.o.o. za instalacijske radove, njegovi zastupnici i/ili povezana društva. Komentari odražavaju stavove i mišljenja osobe koja objavljuje svoje stavove i mišljenja. U mjeri dopuštenoj važećim zakonima, O.K. Tvrtka TIM j.d.o.o. za instalacijske radove neće biti odgovoran za komentare ili bilo kakvu odgovornost, štetu ili troškove nastale i/ili pretrpljene kao rezultat bilo kakvog korištenja i/ili objavljivanja i/ili pojavljivanja komentara na ovoj web stranici.

Tvrtka TIM j.d.o.o. za instalacijske radove zadržava pravo nadzirati sve komentare i ukloniti sve komentare koji se mogu smatrati neprikladnim, uvredljivim ili uzrokuju kršenje ovih Uvjeta.

Jamčite i izjavljujete da:

 • Imate pravo objavljivati ​​komentare na našoj web stranici i imate sve potrebne licence i suglasnosti za to;

 • Komentari ne krše pravo intelektualnog vlasništva, uključujući, bez ograničenja, autorsko pravo, patent ili zaštitni znak bilo koje treće strane;

 • Komentari ne sadrže nikakav klevetnički, klevetnički, uvredljiv, nepristojan ili na bilo koji drugi način nezakonit materijal, koji predstavlja zadiranje u privatnost.

 • Komentari se neće koristiti za traženje ili promicanje poslovanja ili običaja ili predstavljanje komercijalnih aktivnosti ili nezakonitih aktivnosti.

Ovime dajete O.K. Tvrtka TIM j.d.o.o. za instalacijske radove neisključiva licenca za korištenje, reprodukciju, uređivanje i ovlašćivanje drugih da koriste, reproduciraju i uređuju bilo koji od vaših komentara u bilo kojem i svim oblicima, formatima ili medijima.

Hiperveza na naš sadržaj:

Sljedeće organizacije mogu se povezati s našim web mjestom bez prethodnog pismenog odobrenja:

 • Vladine agencije;

 • Tražilice;

 • Novinske organizacije;

 • Distributeri internetskih imenika mogu se povezivati ​​s našim web-mjestom na isti način na koji se povezuju s web-mjestima drugih navedenih tvrtki; i

 • Akreditirane tvrtke u cijelom sustavu, osim za prikupljanje neprofitnih organizacija, dobrotvornih trgovačkih centara i dobrotvornih grupa za prikupljanje sredstava koje možda nemaju hipervezu na našu web stranicu.

Te se organizacije mogu povezivati ​​s našom početnom stranicom, publikacijama ili drugim informacijama na web stranici sve dok veza: (a) nije ni na koji način obmanjujuća; (b) ne implicira lažno sponzorstvo, potporu ili odobrenje povezivača i njegovih proizvoda i/ili usluga; i (c) uklapa se u kontekst stranice poveznice.

Možemo razmotriti i odobriti druge zahtjeve za povezivanje sljedećih vrsta organizacija:

 • opće poznati potrošački i/ili poslovni izvori informacija;

 • stranice dot.com zajednice;

 • udruge ili druge skupine koje predstavljaju dobrotvorne organizacije;

 • distributeri online imenika;

 • internetski portali;

 • računovodstvene, pravne i konzultantske tvrtke; i

 • obrazovne ustanove i trgovačka udruženja.

Odobrit ćemo zahtjeve za povezivanje od ovih organizacija ako odlučimo da: (a) veza neće učiniti da izgledamo nepovoljno prema sebi ili našim akreditiranim tvrtkama; (b) organizacija nema nikakvu negativnu evidenciju kod nas; (c) korist koju imamo od vidljivosti hiperveze nadoknađuje odsutnost O.K. Tvrtka TIM j.d.o.o. za instalacijske radove; i (d) veza je u kontekstu općih informacija o izvoru.

Te se organizacije mogu povezati s našom početnom stranicom sve dok poveznica: (a) nije ni na koji način obmanjujuća; (b) ne implicira lažno sponzorstvo, potporu ili odobrenje povezivača i njegovih proizvoda ili usluga; i (c) uklapa se u kontekst stranice poveznice.

Ako ste jedna od organizacija navedenih u paragrafu 2 gore i zainteresirani ste za povezivanje s našim web mjestom, morate nas obavijestiti slanjem e-pošte na O.K. Tvrtka TIM j.d.o.o. za instalacijske radove. Uključite svoje ime, naziv svoje organizacije, podatke za kontakt kao i URL vaše web stranice, popis svih URL-ova s ​​kojih se namjeravate povezati na našu web stranicu i popis URL-ova na našoj web stranici na koje biste željeli veza. Pričekajte 2-3 tjedna za odgovor.

Odobrene organizacije mogu imati hipervezu na našu web stranicu na sljedeći način:

 • Korištenjem naziva naše tvrtke;

 • ili Upotrebom jedinstvenog lokatora resursa na koji je povezan; ili

 • Korištenje bilo kojeg drugog opisa našeg web-mjesta s kojim se povezuje, a koji ima smisla unutar konteksta i formata sadržaja na web-mjestu povezivača.

Nema koristi od O.K. Tvrtka TIM j.d.o.o. za instalacijske radove logotip ili drugo umjetničko djelo bit će dopušteno za povezivanje bez ugovora o licenci zaštitnog znaka.

Odgovornost za sadržaj:

Nećemo se smatrati odgovornim za bilo kakav sadržaj koji se pojavi na vašoj web stranici. Slažete se da ćete nas štititi i braniti od svih tvrdnji koje se postavljaju na vašoj web stranici. Nijedna(e) poveznica(e) ne bi se smjela(e) pojavljivati ​​na bilo kojoj web stranici koja bi se mogla protumačiti kao klevetnička, opscena ili kriminalna, ili koja krši, na drugi način krši ili zagovara kršenje ili drugu povredu prava trećih strana.

Zadržavanje prava:

Zadržavamo pravo zahtijevati da uklonite sve poveznice ili bilo koje određene poveznice na našu web stranicu. Odobravate da na zahtjev odmah uklonimo sve poveznice na naše web mjesto. Također zadržavamo pravo izmjene ovih uvjeta i odredbi i politike povezivanja u bilo kojem trenutku. Kontinuiranim povezivanjem s našim web-mjestom, prihvaćate i slijedite ove uvjete i odredbe povezivanja.

Uklanjanje poveznica s naše web stranice:

Ako iz bilo kojeg razloga pronađete bilo koju poveznicu na našoj web stranici koja je uvredljiva, slobodni ste nas kontaktirati i obavijestiti nas u bilo kojem trenutku. Razmotrit ćemo zahtjeve za uklanjanje poveznica, ali nismo obavezni odgovoriti vam izravno.

Ne jamčimo da su informacije na ovoj web stranici točne. Ne jamčimo njegovu cjelovitost ili točnost, niti obećavamo da ćemo osigurati da web stranica ostane dostupna ili da se materijal na web stranici ažurira.

Odricanje:

U najvećoj mjeri dopuštenoj važećim zakonom, isključujemo sve izjave, jamstva i uvjete koji se odnose na našu web stranicu i korištenje ove web stranice. Ništa u ovom odricanju odgovornosti neće:

 • ograničiti ili isključiti našu ili vašu odgovornost za smrt ili osobnu ozljedu;

 • ograničiti ili isključiti našu ili vašu odgovornost za prijevaru ili lažno predstavljanje;

 • ograničiti bilo koju našu ili vašu odgovornost na bilo koji način koji nije dopušten važećim zakonom; ili

 • isključiti bilo koju našu ili vašu odgovornost koja ne može biti isključena prema primjenjivom zakonu.

Ograničenja i zabrane odgovornosti postavljeni u ovom odjeljku i drugdje u ovoj izjavi o odricanju od odgovornosti: (a) podliježu prethodnom stavku; i (b) regulirati sve obveze koje proizlaze iz izjave o odricanju od odgovornosti, uključujući obveze koje proizlaze iz ugovora, delikta i za kršenje zakonskih obveza.

Sve dok se web stranica te informacije i usluge na web stranici pružaju besplatno, nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu bilo koje prirode.