Najbolji omjer cijene i kvalitete filtera za vodu diljem Republike Hrvatske.

Europska kvaliteta proizvoda

Postigli smo savršenu kombinaciju proizvoda kako bi omogućili svakom kućanstvu, poslovnom prostoru, ili zgradama vrhunsku i najnoviju tehnologiju sa europskim standardima.

Višegodišnje iskustvo

Višegodišnje iskustvo u vodoinstalaterskim uslugama na bazi sustava za pročišćavanje vode. Ugradnja kompleksnih sustava za kućanstvo, zgrade, poslovne i privatne prostore.

Garancija proizvoda

Svi naši uređaji imaju garanciju na dvije godine. Od filtera za vodu, dispanzera sve do omekšivača za vodu.

+1600 zadovoljnih korisnika

Naša misija je omogućiti ljudima filtriranje i pročišćavanje vode kod kuće, u poslovnom, ili privatnom prostoru, zgradama i ustanovama kada i gdje je to potrebno, na održiv i isplativ način.

O.K. TIM za instalacijske usluge

Filteri za vodu, omekšivači, vodovodni filteri i oprema za filtraciju i pročišćavanje vode koju ste tražili u Hrvatskoj. Vjerujemo u iskrene cijene i izuzetnu uslugu, trudimo se pružiti vam najnovije, najbolje proizvode i usluge. Bez obzira želite li kupiti jedan od naših proizvoda, ili stotinu njih, mi smo ovdje da obavimo posao. Javite nam kako vam možemo biti od pomoći i rado ćemo vam pomoći na bilo koji način.

Smješteni u Koprivnici, O.K. TIM za instalacijske radove omogučuje vam pronaći najbolje zalihe filtera za vodu i razno raznih pročišćavača vode po niskim cijenama. Od osnivanja 2018. godine, trudimo se stvoriti trajne odnose s našim kupcima, jamčimo da možete računati na nas po poštenim cijenama i kvalitetnim materijalima bez ikakvih muka. Nazovite nas što možemo učiniti za vaš dom, ili ured. Ovdje smo kako bismo bili sigurni da se ne morate brinuti.