Naše usluge

Donosimo vam cijelokupnu uslugu od narudžbe, dostave, ugradnje i servisa svih uređaja za pročišćavanje vode

O.K. TIM je specijaliziran za komercijalne radove, ali se može pohvaliti širokim portfolijom koji također pokriva industrijske i stambene projekte.

01

NARUDŽBA
Narudžba filtera za vodu na Macbook laptopu
Narudžba filtera za vodu na Macbook laptopu

Svi naši proizvodi se nalaze na vrhu stranice gdje možete izvršiti narudžbu. Isto tako na početnoj stranici pri dnu nalazi se obrazac za narudžbu filtera za vodu. Dobro je napomenuti koji proizvod tražite kako bi znali koji uređaj više odgovara vašim potrebama i zahtjevima.

02

DOSTAVA

Trenutno izvršavamo sve dostave u Hrvatskoj. U sklopu dostave odmah vršimo i ugradnju samih uređaja. Vrijeme dostave uređaja mogu trajati u vremenskom razdoblju od 5 do 14 radnih dana. Sve ostale informacije u vezi dostave možete nas kontaktirati na naš poslovni broj.

03

UGRADNJA

Ovisno o uređaju ugradnja tj. montaža aparata/dispanzera i set filtera za pročišćavanje vode traje od 30 minuta do maksimalnih sat vremena. Za ugradnju vodovodnih filtera/omekšivaća može potrajati od nekoliko sati do nekoliko dana ovisno o kompleksnosti sustava i okoline. Zagarantirana preciznost i kvaliteta naših stručnjaka za montažu i ugradnju raznih prizvoda.

04

SERVIS

Postoje dvije vrste servisa ovisno o uređaju. Servis filtera za vodu u našem sustavu odvija se svakih 6 ili 12 mjeseci ovisno o sustavu. Generalni servis se izvršava u razmjeru od 4 do 10 godina te ovisi o odrzavanju i protoku vode. Promjenu i servis drugih proizvođača servisiramo. Za ostale informacije u vezi servisa možete nas nazvati na naš poslovni broj.

KONTAKTIRAJTE NAS

Stupite u kontakt s našim konzultantima već danas kako biste svoj san pretvorili u stvarnost.